Ριζότο με ραντίτσιο και γκοργκοντζόλα
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
5 ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ 200 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 180 ΓΡ. ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ 60 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ …
Αν θέλουμε αντικαθιστούμε τον ζωμό κοτόπουλου με ζωμό λαχανικών και γίνεται το φαγητό μας νηστίσιμο. 8 μερίδες 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένα …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
Υπέροχη γέμιση!!! 1 (4-5 κιλά) γαλοπούλα καθαρισμένη 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς το συκώτι της γαλοπούλας (ή συκώτι κοτόπουλου) 1 ξερό …
1 κοτόπουλο ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για το ζωμό λαιμός και φτερούγες κοτόπουλου ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο στα 4 …
1 κοτόπουλο 1 κύβο κότας Knorr 500 γρ. καρυδόψιχα 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 1 κρεμμύδι 2 κ.γ. κουρκουμά 30 …
Aπό την Ευδοκία Φυλακούρη Ημέρα προβολής 3/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 250 γρ. παπαρδέλες 300 γρ. …
…σας έχω συνταγή νοστιμότατη και πολύ χρήσιμη για τις μέρες των γιορτών που πλησιάζουν. Αν σκέφτεστε ήδη το ρύζι ως …
Ένα ελαφρό, αφράτο πιλάφι από κινόα σερβίρεται μαζί με φέτες από ψαρονέφρι, τεμαχισμένο μήλο, ξηρά μούρα, καρύδια και τυρί φέτα …
Ταιριάζει πολύ ωραία με ξηρό λευκό κρασί
Υλικά 500 γρ. φρέσκο σπανάκι αλάτι 125 γρ. μπέικον 50 γρ. κρεμμύδια 75 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι αρμπόριο ή …
Από τον Chef Χριστόφορο Πέσκια…