Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Υλικά συνταγής για τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι και χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ …
Υλικά 400 γρ. κιμάς ανάμεικτος (χοιρινός – μοσχάρι] 1 αβγό 1 κουταλιά τριμμένη γαλέτα 1 κουταλάκι πάπρικα (γλυκιά) 20 γρ. …
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (από λαιμό) 1 …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Από μικρό παιδί θυμάμαι την αγαπημένη μου ξαδέλφη να γκρινιάζει και να αρνείται πεισματικά να καθίσει στο οικογενειακό τραπέζι, όταν …
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά πρώτη φορά στην ζωή μου αντίκρυσα πριν τρία χρόνια. Τα είχε μαγειρέψει η μαμά μου, που τα είχε …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλίο συνταγών της μινέρβα. Είναι πολύ γευστικό! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα …
Σημείωση: η σημερινή μας συνταγή περιλαμβάνει και κάποια στοιχεία ξενάγησης αφού πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας Βουλγαρία όπου με τη φίλη …