Τάρτα με τα κρέατα που περίσσεψαν
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 κ.γ. κοφτή αλάτι 3 …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ. βούτυρο 1 αυγό 1 κ.γ. κοφτή αλάτι 3 …
Υλικά:Για 4 μερίδες 350 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 κολοκυθάκια σε κύβους 2 πιπεριές σε ροδέλες 1 σκελίδα σκόρδο 1 μελιτζάνα …
Νόστιμη, γρήγορη και ιδιαίτερη η πίτσα αυτή. Η βάση της τρώγεται και σκέτη. 250 γρ. αλεύρι απ μισή κ.γλ. μπέικιν …
Το πιο αγαπημένο φαγητό των μικρών, αλλά και των μεγάλων.Η παλιά συνταγή που φτιάχνανε οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας, …
Όπως και με τον κανονικό μουσακά, μπορούμε να τον φτιάξουμε μόνο με μελιτζάνες, ή μαζί με πατάτες.Το γευστικό αποτέλεσμα είναι …
Μια εύκολη πίτα, γρήγορη, απίστευτα νόστιμη, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας. Θα τη λατρέψετε, ακόμα κι αν δεν είστε …
Η κοτόπιτα όπως την φτιάχνει η Θεία μου η Κατερίνα από το Βαλτινό, δεν ξέρω αν βάζει και αυτή σταφίδες …
Σας αρέσουν τα γεμιστά αλλά δεν έχετε χρόνο να αδειάζετε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια; Να ένα τέλειο πανεύκολο …
Το όνομα πιτσοπατάτες, στο ωραιότατο και γρήγορο αυτό φαγητό, το έδωσε η κόρη μου όταν ήταν 5 χρονών. Επειδή ήταν …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Γευστικές πένες ογκρατέν, με τριμμένα τυριά και ζαμπόν!!
Γεμάτη σάρκα, σε πορτοκαλί χαρούμενο χρώμα και η νοστιμιά στο φουλ. Οι πορτοκαλί πιπεριές που αγόρασα τις προάλλες για να …
Απιστευτα πεντανοστιμο χοιρινο ρολο το οποιομας εφτιαχνε χρονια ο συγχωρεμενος πια πατερουλης μουψητοπωλης στο επαγγελμα που τους μεζεδες τους επαιζε …
Υλικά: 500γρ μοσχάρι σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο 500γρ αρνί σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο 500γρ χοιρινί σε μικρά κομμάτια,χωρίς κόκαλο 4 …
Υλικά για 24 κομμάτια 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 γιαούρτι 200-250γρ 250γρ βιταμ λίγο …
Ένα διαφορετικό ρολό κιμά! Το ψήσιμο στην φόρμα του δίνει ωραίο σχήμα και το κρατάει πολύ ζουμερό. Βέβαια αυτό που …