Μακαρόνια με κιμά κοτόπουλου
Βασιλικός, θυμάρι και ρίγανη! Τρία, είναι κατά τη γνώμη μου τα βασικά μυρωδικά που κάνουν τη σάλτα με τον κιμά …
Βασιλικός, θυμάρι και ρίγανη! Τρία, είναι κατά τη γνώμη μου τα βασικά μυρωδικά που κάνουν τη σάλτα με τον κιμά …
Για να συνοδεύσετε το ρύζι, το κριθαράκι, ακόμη και μία μακαρονάδα μπορείτε να φτιάξετε έυκολα και γρήγορα, αυτά τα νόστιμα …
Ένα νόστιμο ελαφρύ φαγητό της «τελευταίας στιγμής»… Με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσής σας μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φαγητό ακόμη …
Πιτούλες λιβανέζικες, γιαούρτι δροσερό, μυρωδάτος κιμάς και από πάνω ξανά πιτούλες λιβανέζικες ξεροψημένες! Ένα πανεύκολο φαγητό που μπορείτε να το …
Βασιλικός, θυμάρι και ρίγανη! Τρία, είναι κατά τη γνώμη μου τα βασικά μυρωδικά που κάνουν τη σάλτα με τον κιμά …
Για να συνοδεύσετε το ρύζι, το κριθαράκι, ακόμη και μία μακαρονάδα μπορείτε να φτιάξετε έυκολα και γρήγορα, αυτά τα νόστιμα …
Η συνταγή αυτή αποτελεί απόδειξη για το γεγονός ότι οποιοδήποτε παραδοσιακό φαγητό μπορεί να μαγειρευτεί με τρόπο που θα μειωθούν …
Μία συνταγή πολύ κοντινή στα παραδοσιακά γεμιστά όμως με ελάχιστες διαφορές που τη μετατρέπουν σε πιο ελαφριά και υγιεινή ιδιαίτερα …
Υλικα – 700 γρ. κιμά κοτόπουλου – 300 γρ. πένες ολικής άλεσης βρασμένες – 200 γρ. ανθότυρο – 1 κρεμμύδι …
Υλικά1 κιλο κιμα κοτας3 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο1κ/κι κυμινο αλεσμενο1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο1/2 δεσμη μαιντανο ψιλοκομμενοαλατι – πιπερι4 αυγαΓια PV1/2 φλυντζανι πιπεριες …