Λαχανοντολμάδες με ρύζι και κιμά
Must φαγητό για το τραπέζι των Χριστουγέννων., Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10 €
Must φαγητό για το τραπέζι των Χριστουγέννων., Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10 €
Τέλειο φαγητό, αγαπημένο. Ένα καθαρά χειμωνιάτικο αλλά και γιορτινό φαγητό. Κάθε πρωτοχρονιά έχουν την τιμητική τους μαζί με τα ντολμαδάκια …
Υλικά 1 λάχανο αφράτο Για τη γέμιση: 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 – 3 …
Υλικά: 1 λάχανο μετρίου μεγέθους: για τη γέμιση : 1/2 κ. κιμά μοσχαρίσιο, 2 φλ. καφέ ρύζι καρολίνα, …
1 μεγάλο λάχανο όχι πολύ βαρύ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 4 κ.σ. …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Λεμονάτοι λαχανοντολμάδες στο φούρνο. Μυρωδάτοι, γευστικοί και εύκολοι στην παρασκευή τους! Δοκιμάστε τους!
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο στο ταψί. Με όλη τη γεύση και την μυρωδιά τους, αλλά χωρίς τον κόπο της κλασσικής συνταγής! Δοκιμάστε …
Η συνταγή γι’ αυτούς τους λαχανοντολμάδες θα μας απαλλάξει από το ομοιόμορφο κόψιμο του λάχανου και το τύλιγμα τους δίνοντάς …
Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι οι λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ήταν το κορυφαίο μου και το πιο αγαπημένο….τελικά έτσι όπως αποδεικνύει…η ιστορία….είμαι ντολματζού …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109” 11/04/2013… ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ ΤΟΥΡΤΑ – ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΑΛΑΤΑΣ ΚΑΠΡΕΖΕ
Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα φαγητό όχι μόνο κλασικό και αγαπημένο αλλά ένα φαγητό που θα συναντήσετε σε κάθε Ελληνικό τραπέζι! …
Ένα χορταστικό χειμωνιάτικο πιάτο, ιδιαίτερα αγαπητό στον ανδρικό πληθυσμό… Όσες φορές και να το μαγειρέψουμε, θα το ξαναζητήσουν!