Μακεδονίτικη πρασοκιμαδόπιτα στριφτή
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Μικρασιάτικες πίτες από τον Κωστή Κωστάκη
Τα γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων από μας, μία νόστιμη σούπα που επιλέγουμε κυρίως τις κρύες μέρες του …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο …
Πρόκειται για ένα είδος ραβιόλια, δηλαδή γεμιστά ζυμαρικά, φτιαγμένα με ζύμη εμπλουτισμένη με αυγά και πλούσια γέμιση με διάφορα υλικά. …
Aπό τη Χαρά Κατσικογιάννη Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φλ. αλεύρι για όλες …
Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!!Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε “ταλιατέλες με κιμά” , η μικρή κατέβασε τα …