Γεμιστά με ρύζι και κιμά
ΥΛΙΚΑ 4 ωριμες ντοματες μεγάλες 4 πιπεριές πρασινες -2 μεγαλες πατατες κομμενες κυδωνατες Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 8 κ σ …
ΥΛΙΚΑ 4 ωριμες ντοματες μεγάλες 4 πιπεριές πρασινες -2 μεγαλες πατατες κομμενες κυδωνατες Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 8 κ σ …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλ. ρύζι 2 κρεμμύδια μέτρια …
Το σάντουιτς που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!!!
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Υλικά 500 gr κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι μικρό 1 ντομάτα μεγάλη 5 κσ φρυγανιά τριμμένη λίγο γάλα νουνού 1 κσ …
Αρωματικό, νόστιμο, χορταστικό πιάτο! Τι θα χρειαστούμε: 3 μέτριες ντομάτες 2 μέτριες πιπεριές 1 ξερό κρεμμύδι ή 2-3 πράσινα κρεμμυδάκια …
υλικά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 500γρ χοιρινό κιμά 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1 …
Κιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Φρυγανιά, Δυόσμος, Ρίγανη, Κύμινο, Αλεύρι, Σκόρδο, Ξύδι – Βαλσάμικο, Ελαιόλαδο – Λάδι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 12/02/2018 – …
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Ελαφριά γιουβαρλάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά……
Μια νοστιμότατη μακαρονάδα συνοδευμένη με τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια μέσα και μια πλούσια σάλτσα τομάτας! Αξία μοναδική! Μπορούμε να ετοιμάσουμε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Το φαγητό μας σήμερα είναι κυριακάτικο. Είναι αυτό που συνηθίζετε να το λέτε μαμαδίστικο. Αν και η λέξη δε με …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Δεν θέλουν πάρα πολύ κόπο και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό. Δοκιμάστε τις με την πρώτη ευκαιρία!
Δεν είναι λίγες οι φορές που τον τελευταίο καιρό ακούμε το λαχματζούν, το οποίο έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα …
Οι κεφτέδες με κρεμμύδια είναι παραδοσιακό φαγητό της Κοζάνης. Τα κρεμμύδια υπερτερούν σε ποσότητα του κιμά και κάνουν μια γλυκιά …
Κύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας.Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.Αρωμάτισα τους κεφτέδες …