Γιουβαρλάκια της άνοιξης
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Αρωματικό, νόστιμο, χορταστικό πιάτο! Τι θα χρειαστούμε: 3 μέτριες ντομάτες 2 μέτριες πιπεριές 1 ξερό κρεμμύδι ή 2-3 πράσινα κρεμμυδάκια …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 ΜΕ 14 ΓΕΜΙΣΤΑ 8 κολοκύθια 4 πατατες άνηθο κρεμμυδάκια μια χούφτα περίπου 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο λίγο …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Ζουμερό, μυρωδάτο, λαχταριστό. Μμμούρλια. Υλικά Για το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 …
Η γέμιση φέτος μαζί με το κοτόπουλο κομμένο κομματάκια τυλίχτηκε σε τραγανό φύλλο κρούστας και το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο φαγητό μετατράπηκε …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Σπανάκι 500 γρ Πράσα 3 τεμ κομμένα ροδέλες Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ ψιλοκομμένη Κρεμμύδι ξερό …
Υλικά συνταγής για τα ντολμαδάκια 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. ελληνικού καφέ ρύζι καρολίνα ή γλασσέ …
Την Κυριακή είχα προγραμματίσει να μαγειρέψω ρολό κιμά.Ήθελα όμως να φτιάξω ένα ρολό διαφορετικό από αυτό που φτιάχνω συνήθως. Έτσι …
Χριστουγεννιάτικη γέμιση, από τις πιο συναρπαστικές γεύσεις, ένα από τα γευστικότερα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων αλλά της Πρωτοχρονιάς! Γεμιστή γαλοπούλα, …
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά …