Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Κυριακή μεσημέρι… κλασικό οικογενειακό τραπέζι! Είναι η ώρα που σχεδόν σε κάθε σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας μαζεύονται για …
Δύο συνταγές σε μια, λοιπόν, γνήσια Ιταλικές και οι δύο: Η πρώτη, με σάλτσα κιμά Μπολονέζ (cannelloni alla bolognese), μπορεί …
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Όταν βγουν ζεστά όπως είναι με τις κρέμες και σάλτσες τους να τρέχουν ολόγυρα, είναι …
Νόστιμα, γλυκύτατα κανελόνια, βρασμένα αποκλειστικά και μόνο μέσα σε γάλα. Το λιωμένο κασέρι, έχει κάνει μια όμορφη κρούστα έρχεται σαν …
Κανελόνια με κιμά λοιπόν για σήμερα, αν και θα την πω την αλήθεια μου γιατί αν είναι να διαλέξω, τα …
Η συνταγή είναι για 300 γραμμάρια κιμά και 12 κανελόνια, τσιγαρίζω το μοσχαρίσιο κιμά σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και κατόπιν …
Κανελόνια! Όχι απλά ένα θαυμάσιο φαγητό, αλλά ένα θαυμαστό! Σαγηνευτικά, μαγευτικά, αφήνουν την θερμή μοσχοβολιά τους να περιπλανηθεί αργά και …
Υλικά: 1 πακέτο κανελόνια(αυτά που δεν θέλουν βράσιμο) 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο …
Ένα μοναδικό πιάτο με σπανάκι, κιμά, και σάλτσα ντομάτας σκόρδου σέλινου, που θα το λατρέψετε! Είναι γεμάτο βιταμίνες, αρώματα και …
Κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια – 30 Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη – 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι …