Κεφτεδάκια με σως κάρυ και κρέμα πορτοκαλιού
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
5 φλάσκες μελιτζάνες 4 κολοκύθια 4 πατάτες μεγάλες ελαιόλαδο για τηγάνισμα αλάτι Για τον κιμά 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 4 …
Αγαπημενο φαγητο για ολη την οικογενεια μαγειρεμενο με τον παραδοσιακο τροπο!!! Δοκιμαστε και πειτε μας την γνωμη σας!!!
Αγαπημενο και φημισμενο φαγητο σε πολλους ο μουσακας,αλλα τυλιγμενος με φυλλο σφολιατας πιστευω πως ειναι και δινει μια αλλη εξαιρετικη …
Ειναι μυρωδατο,πεντανοστιμο και πολυ αγαπημενο..ποιο αλλο…??? το κλασικο παστιτσιο….Ντυμενο ομως με μελιτζανες σε φορμα του κεικ, ειναι αρκετα εντυπωσιακο που …
Υλικά για τα ψωμάκια 400 γρ. αλεύρι 300 ml νερό 1 φακελάκι μαγιά 1 κ.γλ. αλατι σουσάμι για πασπάλισμα ½ …