Μπουγάτσα με Κιμά
Μία από τις αγαπημένες μου Πίτες, είναι κιμαδόπιτά. Έτσι δε γινόταν να μην υπάρχει στο Blog συνταγή, μπουγάτσα με κιμά. …
Μία από τις αγαπημένες μου Πίτες, είναι κιμαδόπιτά. Έτσι δε γινόταν να μην υπάρχει στο Blog συνταγή, μπουγάτσα με κιμά. …
Υλικά: 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 750 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κρεμμύδι ξερό 2 φακελάκια μαγιά ξερή 300 …
Η πίτα φυσικά μπορεί να γίνει και για τον υπόλοιπο χρόνο!
Υλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο 3 κουτ. σούπας ξύδι 350 ml χλιαρό …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
1 λίτρο γάλα φρέσκο 400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. Flora με βούτυρο 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 160 …
Για μένα αυτός ο μουσακάς είναι και ο καλύτερος. Οι διαφορετικές στρώσεις από κολοκυθάκια, πατάτες και μελιτζάνες που εναλλάσσονται με …
Υλικά Για τα μπιφτέκια Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κιμάς χοιρινός 500 γρ Κρεμμύδια ξερά 2 μεσαίου μεγέθους κομμένα στο μπλέντερ …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο τριμμένο Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες τριμμένες Ντομάτα 1 τριμμένη Αυγά 2 (1 …
4 φύλλα φρέσκο λάχανο (που θα τα κάνουμε “τουρσί” ατάκα κι’ επί τόπου) 300 ml ξύδι από λευκό κρασί 1 …
Μια φανταστική ζύμη και μία ακόμη πιο ωραία γέμιση που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. 1 κύβο νωπή μαγιά 25γρ. …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη …
Υλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. Ντομάτες 4 τεμ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ρύζι 400 γρ. Προσούτο ψιλοκομμένο …
Οι ατομικές πίτες κάθε είδους (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπιτες, κιμαδόπιτες) με βόλευαν πάντα πολύ! Είτε σαν σνακ, είτε σαν βραδινό, είτε …
Aπό τη chef Λίνα Φουρνιστάκη Ημερομηνία Προβολής: 05/12/2011…