Γιουβαρλάκια της άνοιξης
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 ΜΕ 14 ΓΕΜΙΣΤΑ 8 κολοκύθια 4 πατατες άνηθο κρεμμυδάκια μια χούφτα περίπου 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο λίγο …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 …
Το Salisbury steak είναι μια “υπερπαραγωγή” hamburger. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου εκδοχή και το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο! Μια …
ΥΛΙΚΑ: 250 gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 250 gr ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ 300 gr ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝO 1 …
Σήμερα θα μαγειρέψουμε κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα. Η αγαπημένη μας συνταγή σε μια παραλλαγή για κατσαρόλα! Υλικά: 6 μεγάλα και …