Κέικ με καρύδια χωρίς ζάχαρη
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Τα κεράσια που βρίσκονται στο ψυγείο μας αποτέλεσαν την κύρια ιδέα για να φτιάξουμε μια καλοκαιρινή κερασόπιτα με αμύγδαλο που …
Πρωινό με φρούτα και σοκολάτα!Υπέροχες κρέπες με σιρόπι σοκολάτα και κανέλα εξωτερικά, φράουλες, μούρα και ρόδι.Στο εσωτερικό μπορείτε να βάλετε …
Μια εύκολη και πολύ νόστιμη Βασιλόπιτα – κέικ από τον Ανδρέα Λαγό ! Καλή γλυκιά χρονιά να έχουμε με υγεία!
Η λευκή σοκολάτα δε φτιάχνεται από σκόνη κακάο ή σπόρους κακάο. Αποτελεί μείγμα από βούτυρο κακάο, ζάχαρη και γάλα. Ότι …
Υλικά 25γρ μαγιά νωπή (1κυβο) 60ml νερό χλιαρό 60ml γάλα φρέσκο 60 γρ βούτυρο 60γρ ζάχαρη 3 αυγά 3 κούπες …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Πεντανόστιμα, τραγανά κουλουράκια, μυρωδάτα και πανεύκολα! Υλικά για 60 κουλουράκια: 750 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι μπέικιν …
Για τους πιο μεγάλους από μας, πρόκειται για το κέικ των παιδικών μας χρόνων, το κλασσικό κέικ, που έφτιαχναν οι …
Νομίζω πως η μαγική διαδικασία, όπου ένα χυλός μετατρέπεται σε ένα φίνο και γευστικό φύλλο, αλλά και η υπέροχη μυρωδιά …
Υλικά για 6 – 8 άτομα 5 κουτ. σούπας αγελαδινό βούτυρο (ή μαργαρίνη) 500 γρ. ψωμί ολικής άλεσης, κομμένο σε …
3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 φλ. ζάχαρη 1/4 κ.γλ. αλάτι 1/4 κ.γλ. σόδα μαγειρική 5 αβγά 3/4 …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
Υλικά για τη γέμιση: 1) 200 γραμμάρια κουβερτούρα ψιλοκομμένη 2) 100 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη 3) 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: …
Υλικά: για το παντεσπάνι 1 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/4 της κούπας λάδι(όχι …
Με σπιτικό παντεσπάνι η τούρτα μας, δίχρωμη μιας και η κρέμα περιέχει δύο σοκολάτες, λευκή και σκούρα.Στολισμένη στην επιφάνεια με …