Σοκολατένια μπαμπαδάκια !
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 260 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ κακάο 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 260 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ κακάο 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 ml γάλα χλιαρό …
Ένα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, …
Υπάρχουν πολλές συνταγές για την τέλεια πάστα φλώρα…Μοιράζομαι μαζί σας τη δική μου συνταγή, παρμένη από μία πολύ αγαπημένη φίλη …
Είναι ένα σάμαλι που το φτιάχνουμε χρόνια όταν δεν νηστεύουμε αλλά δεν θέλουμε να φάμε λιπαρά. 500 γραμμάρια γιαούρτι 500 …
ΥλικάΓια την ζύμη:350 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα3 τριμμένες φρυγανιές300 γρ. ζάχαρη8 αυγά1 γεμάτο κουταλάκι μπαίκινξύσμα ενός λεμονιού1/4 της κούπας κονιάκ ή …
Όπως καταλαβαίνετε μόνο το brownie έφτιαξα, το παγωτό το πήρα έτοιμο…προφανώς και δεν με εμπνέει ο καιρός να βάλω σε …
Μια ωραιότατη τούρτα, που μπορούμε να την φτιάξουμε και με παντεσπάνι αντί για σαβαγιάρ. Όποιο τρόπο και να διαλέξουμε, το …
Μια πολύ ωραία τούρτα, εύκολη, σχετικά γρήγορη και κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να καταναλώσουν αλεύρι.