Χριστουγεννιάτικο κέϊκ με amaretto
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Και με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι μικρές εισαγόμενες ποικιλίες γαλοπούλας, αρχίσαμε κι εδώ …
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Μετά από μια μεγάλη περίοδο όπου οι περισσότεροι από εμάς εντρυφήσαμε σε οτιδήποτε περιείχε πάνω από « χίλια καντάρια ζάχαρη» …
Να σας γλυκάνω για το τέλος του διαγωνισμού
Soft Cookies σοκολάτας μαλακά ζουμερά μπισκότα πραλίνας φουντουκιού με σταφίδες και χοντροκομμένα κομμάτια κουβερτούρας και φουντουκιών.
Υλικά – 2 ½ φλ. αλεύρι – 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου – 1 ½ φλ. ζάχαρη – ½ …
Υλικά 300 γρ. Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, ψιλοκομμένη 50 γρ. βούτυρο, αφημένο αρκετή ώρα εκτός ψυγείου για να είναι μαλακό 150 γρ. …
Αυτή η συνταγή είναι μια μείξη Μαροκινο- Ελληνικής κουζίνας . Τα αρώματα της κανέλας, του τζίντζερ, του κουρκουμά , του …