Κέικ με καρύδια χωρίς ζάχαρη
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Κάθε χρόνο η χαρά για το παλιό που φεύγει και για το νέο που έρχεται είναι ίδια. Αυτή είναι η …
Ένας καφές δυνατός με αλκοόλ, σκέτη κόλαση!
Ένα φρουτένιο κοκτέιλ που… “βαράει” στο κεφάλι. Γι’ αυτό, όσο και να σας αρέσει η γεύση του, με σύνεση η …
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
Άπαιχτα, κιούτικα και ευωδιαστά, οριακά μπισκοτένια, vegan (και νηστίσιμα), τραγανά κουλουράκια με ελαιόλαδο και πορτοκάλι. Η λιχουδιά σε τρεις μπουκιές …
Ένας ωραίος συνδιασμός λικέρ, κονιάκ και βότκας! 25 ml vodka (belvedere κατά προτίμηση) 20 ml contreau (λικέρ πορτοκάλι) 20 ml …
Μια τέτοια προσδοκία κρύβει μέσα της και αυτή η πίτα που φτιάχνουμε για να υποδεχτούμε την αρχή μιας καινούριας χρονιάς. …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Ζουμερές φράουλες μέσα σε χίλια τραγανά και χρυσαφένια φύλλα σφολιάτας, ξαπλωμένες πάνω σε βελούδινη γλυκιά κρέμα ζαχαροπλαστικής. Το πιο ανάλαφρο …
Κυνήγι θησαυρού για το γουρλίδικο φλουρί και γευστικό καλόπιασμα του νέου έτους για να μας φέρει όλα όσα ο καθένας …
Σοκολάτα και καφές τα βρήκαν. Μοιράσαν το πεδίο σε στρώσεις, “πάρε εσύ την κρέμα, παίρνω εγώ το γλάσο”, ακούστηκε πως …
Γλυκό που φέρνει πίσω εικόνες των παιδικών μας χρόνων κι εμάς σκαρφαλωμένους στην καρέκλα της κουζίνας να θαυμάζουμε τη μαμά …
Όπως καταλαβαίνετε μόνο το brownie έφτιαξα, το παγωτό το πήρα έτοιμο…προφανώς και δεν με εμπνέει ο καιρός να βάλω σε …
Ενα εύκολο και λαχταριστό γλυκό που αρέσει πολύ! Υλικά 400 γρ. σοκολάτα 60% περιεκτικότητα κακό ψιλοκομμένη 1 φλ. βούτυρο 5 …
Διαδικασία Βάζουμε σε ένα σέικερ το κονιάκ και το triple sec (ή Cointreau ή Grand Marnier), προσθέτουμε πάγο και τα …