Τούρτα αμυγδάλου με γλυκαντικά
Μια υπέροχη τούρτα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη. Ανάλαφρη και πεντανόστιμη Καταναλώνεται χωρίς ενοχές. Αν όμως επιμένετε στη ζάχαρη απλά αντικαταστήστε το …
Μια υπέροχη τούρτα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη. Ανάλαφρη και πεντανόστιμη Καταναλώνεται χωρίς ενοχές. Αν όμως επιμένετε στη ζάχαρη απλά αντικαταστήστε το …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Παντεσπάνι 4 αυγά 1 φλ.τσ. γλυκαντικό Natreen 1 κάψουλα βανίλιας 1 φλ.τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Για την …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Ανάλαφρη, σχεδόν αφρός που ίπταται, άγλυκη, με γεύση αμυγδάλου και αισθητή την παρουσία του αλκοόλ. Νομίζω είναι το ιδανικό γλυκό.
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …