Γιουβαρλάκια
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι …
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
Για τους Λαχανοντολμάδες μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω
Πεντανόστιμα και λαχταριστά γεμιστά καλαμαράκια, με την συνταγή της Έφης. Τι κάθεστε; Δοκιμάστε τα και θα γλύφετε τα δάκτυλά σας!
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
Νόστιμο φαγητό αλλιώς, και χωρίς να επιβαρύνει την υγεία μας. 1 συσκ. φιλέτο κοτόπουλο περιπου 800 γρ. σε μεγάλα κυβάκια …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Μία εύκολη και γρήγορη λευκή σαλτσούλα που μπορεί να συνοδεύσει τα ζυμαρικά σας. 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα, άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Για τους χορτοφάγους, τα παιδιά και όσους …
Νηστεία ή όχι, η ακόλουθη σπανακόπιτα λύνει τα χέρια σε κάθε περίπτωση. Εξίσου νόστιμη και στις δύο εκδοχές της, ετοιμάζεται …
Υλικά Λάχανο μέτριο 1 τεμ Ρύζι Καρολίνα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Κρεμμύδια 4 μέτρια Κουκουνάρι 6 κουταλιές της σούπας Σταφίδες …
Και σαν ορεκτικό και σαν συνοδευτικό τρώγωνται πάντα με όρεξη αρκεί να πετύχουν στο αυγόκομα τους και να γίνουν μικροί …
Μια απίθανη κιμαδοτυρόπιτα με ιδιαίτερη τεχνική. Για την γέμιση τυριού: μισο κιλο φυλλα 2 φλυτζ.τσαγιου τυρι 4 κουτ.σουπας γαλα 2 …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
Υλικά συνταγής 12-14 κολοκυθάκια για γέμισμα χοντρά 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι) 12 κ.σ. ρύζι γλασσέ ή …
Μαγειρίτσα! Το πρώτο αρτύσιμο πιάτο μετά την πολυήμερη νηστεία της Σαρακοστής! Και για να περάσουμε μαλακά και ανώδυνα πάλι στην …
Μαγειρεύεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, προετοιμάζει τα στομάχια των χριστιανών μετά την σαρανταήμερη νηστεία.Υλικά: Συκωταριά αρνιού – 1 μαζί …