Μηλόπιτα
Η προσθήκη του μήλου στα γλυκά μας κατά τη διάρκεια του Χειμώνα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γλυκομανίας μας!! Μήλο …
1 συσκευασία αφράτα κρουασάν βουτύρου της alfa 6 αβγά 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 1 γάλα εβαπορέ 400 γρ. 2 κ.σ. …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …
Υλικά Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 10 κουταλιές της σούπας Μήλα 10 τεμ. Ζάχαρη 200 γρ. Βανίλιες σε σκόνη 2 …
Εύκολο και πολύ γευστικό! Υλικά Βούτυρο – 250 γρ Αλεύρι – 250 γρ για όλες τις χρήσεις Ζάχαρη – 250 …
Σήμερα το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία προτείνει μια δαμασκηνόπιτα με ξηρούς καρπούς επικαλυμμένη με ένα λαχταριστό γλάσο σοκολάτας! Δοκιμάστε αυτή …