Κρεατόπιτα Κεφαλονίτικη 2
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. …
Δεν ξέρουμε κατά πόσο το όνομα της συνταγής παραπέμπει σε κάτι βαρύγδουπο και αλλόκοτο. Πρόκειται για απλούστατες πατάτες ψημένες στο …
Υλικά 4 μερίδες κατσίκι με κόκκαλο 1 ½ κιλό λαχανικά εποχής χοντροκομμένα (καρότα, κολοκύθια,πατάτες, μαραθόριζα) Ζωμός αρνιού 1 ποτήρι λευκό …
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Υλικά 1 κουνουπίδι, χωρισμένο στις κορυφές του 500 γρ. πέννες 240 ml (2/3 φλ) παρθένο ελαιόλαδο 240 ml (2/3 φλ) …
Το αγαπημένο μας κοτόπουλο μαγειρεμένο-μελωμένο μες στην πικάντικη μαρινάδα του! 1 κοτόπουλο κομμένο σε 8 μερίδες, 2-3 κ.σ. λάδι για …