Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο στην γάστρα
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Κρέας χοιρινό, Καρότο, Μανιτάρια, Κρεμμυδάκια στιφάδο, Κρεμμύδι ξερό, Ντομάτα, Ελαιόλαδο, Κρασί κόκκινο, Ζωμός, Ρίγανη, Δάφνη, Αλάτι, Πιπέρι
Σήμερα έχουμε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για μοσχαρίσιο συκώτι. Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι τροφή πλούσια σε σίδηρο, απαραίτητη σε …