Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
αποφάσισα να ξεκινήσω τον καινούργιο χρόνο με ένα πιάτο καθόλου πρωτότυπο, μαμαδίστικο θα έλεγα και γνωστό στην χώρα μας αλλά …
Τη συνταγή Γαλοπούλα Ρολό γεμιστή, την πήρα από τον γαμπρό μου τον σεφ Κωνσταντίνο Λιαπάτη. Μια γευστική πανδαισία για τις γιορτές …
Το φρικασέ είναι η ενδιάμεση κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια κρέατος να σωτάρονται για λίγο στην αρχή μέχρι να ροδίσουν …
Με κυρίαρχες, λοιπόν, αυτές τις σκέψεις αλλά και την αντίληψη ότι έτσι κι αλλιώς τα πολλά λίπη είναι περιττά και …
Νόστιμο φαγητό αλλιώς, και χωρίς να επιβαρύνει την υγεία μας. 1 συσκ. φιλέτο κοτόπουλο περιπου 800 γρ. σε μεγάλα κυβάκια …
800 γρ. – 1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μικρά κομματάκια 1/4 κούπας λάδι 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μάτσο …
Υλικά για 6 μερίδες Για το κοτόπουλο: 1 κοτόπουλο 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ (σαν καρύδι) 2 ξερά κρεμμύδια 4 φρέσκα …
Υλικά 500 γρ στήθος κοτόπουλου, σε μικρά κομμάτια (ή χοιρινό ψαρονέφρι) Για τη μαρινάδα: 1 σκελίδα σκόρδο στο γουδί με …
Οι αγκινάρες μαγειρεμένες με κοτόπουλο. Ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό πιάτο…
Τι λέτε, φτιάχνουμε ένα ιδιαίτερο, εξωτικό, Ασιατικό πιάτο, εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και πολύ ευπαρουσίαστο; Μια νότα διαφορετική στο Κυριακάτικο τραπέζι …
Υλικά για 4 άτομα -1 κιλό φιλέτο στήθος η μπουτάκια κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομμάτια -2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ -1/2 κουπα …