ψαροσαλατα με μαγιονέζα (αθηναϊκή)
Υλικά 2 λαβράκια του ενός κιλού ή άλλο ψάρι σ κάπαρη 1 κούπα μαγιονέζα 3 κ σ μουστάρδα απαλή 1κ σ …
Υλικά 2 λαβράκια του ενός κιλού ή άλλο ψάρι σ κάπαρη 1 κούπα μαγιονέζα 3 κ σ μουστάρδα απαλή 1κ σ …
Η αλήθεια είναι ότι αν το ψάρι είναι φρέσκο και σωστά ψημένο, όσο πιο απλή η σάλτσα τόσο πιο καλά! …
Οι μπάμιες είναι ένα υπέροχο λαχανικό του καλοκαιριού, το οποίο αυτό το μήνα βρίσκεται στα τελειώματά του. Φυσικά, μπάμιες μπορούμε …
Υλικά Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Ντοματίνια 500 …
Το σεβίτσε (ceviche) προέρχεται από το Περού, αλλά θα το συναντήσεις, σε πολλές παραλλαγές, σε όλη την Κεντρική και Νότια …
Ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει αυτό το φαγητό με ψάρια της αρεσκείας του. Είτε με κάποιο μικρό ψάρι όπως είναι …
Είτε το πούμε λαβράκι είτε λαυράκι το θέμα είναι ότι σίγουρα πρόκειται για ένα νόστιμο ψάρι που μπορεί να μαγειρευτεί …
Ένα από τα ωραιότερα ψάρια, χωρίς πολλά κόκκαλα, που θα αρέσει ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι φίλοι με …
Φτιάξτε το σαν κακαβιά, μ᾿ ένα και μόνο ψάρι. Γίνεται μια νοστιμότατη ψαρόσουπα, που θα ξετρελάνει εσάς και τα παιδιά …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
4 φιλέτα λαβράκι Χυμό 1 λεμονιού Αλάτι, πιπέρι Ξύσμα από ένα λεμόνι Για το τσάτνεϊ 200 γρ. παντζάρι καθαρισμένο και …
Μπαλινέζικο ψάρι στον φούρνο Υλικά για 4 μερίδες 4 φιλεταρισμένα σκουμπριά ή λαβράκι ή κεφαλόπουλα (από 500 γρ. το κάθε …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Ένα ψάρι με πινελιά ασιατική, που ευωδιάζει και νοστιμίζει από το τζίντζερ και το λεμόνι. 1 ψάρι ολόκληρο (λαβράκι, μυλοκόπι …
Σήμερα το τραπέζι έχει ψαράκι! Και συγκεκριμένα ένα λαβράκι στον φούρνο με πατάτες, μία γλυκοπατάτα η οποία ταίριαξε πολύ όμορφα …
Στην χώρα των θαλασσών , των καπεταναίων και των ψαράδων κάθε Ελληνικό σπίτι που σέβεται την παράδοση , μια ψαρόσουπα …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!