Πίτα λεμονιού με μαρέγκα
Υλικά ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ 200γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 1 κ.γ. ψιλή ζάχαρη 100 ανάλατο βούτυρο αυγό 1 κ.γ. εκχύλισμα …
Υλικά ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ 200γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 1 κ.γ. ψιλή ζάχαρη 100 ανάλατο βούτυρο αυγό 1 κ.γ. εκχύλισμα …
Ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη μηλόπιτα κρούστα μαρέγκας.
Το φύλλο σφολιάτας «του χεριού σας» μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα μια υπέροχη θήκη για γλυκές ή αλμυρές πίτες. …
2 φύλλα σφολιάτα «του χεριού σας» της alfa 125 γρ. μαλακό βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. πούδρα αλεσμένο αμύγδαλο …
Εμφανίσιμη και νοστιμότατη μηλόπιτα! 375 γρ. αλευρι 200 γρ. ζαχαρη 1/2 κ γλ. αλάτι 180 γρ. παγωμένο βούτυρο 3 κ. …
Πρόκειται για ατομικά μπουγατσάκια, πανεύκολα και πεντανόστιμα. Άσε που τα πιτσιρίκια τρελαίνονται. Ιδανικά και για μπουφέ, αλλά και για… ξαφνικούς …
Υλικά συνταγής για την τάρτα 170γρ. βούτυρο 70γρ. άχνη ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 20γρ. αμύγδαλο φιλέ τριμμένο 250γρ. αλεύρι κοσκινισμένο …
Μηλόπιτα λίγο διαφορετική. Είναι σκεπαστή αλλά με μαρέγκα και πορτοκάλι ως ένα από τα βασικά συστατικά. Την βρήκα σε ένα …
Λαχταριστή μπουγάτσα με σοκολατένια γεύση! Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Γάλα – 1 λίτρο Βούτυρο – …
Καλοκαιρινή γεύση που θα σας ενθουσιάσει! Υλικά 800 γρ. ώριμα βερίκοκα χωρίς χτυπήματα 2 μεγάλα αβγά 2 κρόκοι από μεγάλα …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
Υλικά 400 γρ. αλεύρι 200 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο ¾ φλιτζ. ζάχαρη 2 αυγά ή 4 κρόκοι αυγών …
Έρωτας……για γλυκό!!! Υλικά2 φύλλα σφολιάτας…
Η συνταγή είναι της Βέφας.. 4 κούπες γάλα 1/4 κούπα βούτυρο 2/3 κούπας ψιλό σιμιγδάλι 2/3 κούπας ζάχαρη 2 αυγά …
Η μηλόπιτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ένα ελαφρύ γλυκό. Την αρωμάτισα με ξύσμα μισογινωμένου μανταρινιού, από την μικρή …
Η συνταγή στο βιβλίο είναι γιά μικρά μηλοπιτάκια σαν μάφφιν, αλλά επειδή δεν ήθελα να λερώσω τόσα σκεύη τελικά την …
Νοστιμότατη και ζουμερή μηλόπιτα.