Μοσχάρι Κυδωνάτο Σμυρνέϊκο, νεωτερικό
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Είναι μιά εύκολη συνταγή να αξιοποιήσετε τα κακομούτσουνα κυδώνια σας που δεν βγαίνουν ωραίες φέτες.Εμένα μου είχαν μείνει 3 μικρά …
Είναι πολύ βασικό το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι χοντρό και μέτριο σε μέγεθος και όχι μεγάλο, γιατί είναι …
Ας μυρίσουμε λίγο Χριστούγεννα…Εμένα πάντως μ έχει πιάσει το πνεύμα και αυτό βγήκε και στα μπισκότα μου…Φυσικά και μπορείτε να …
4 μοσχαρίσια μάγουλα 50 ml. μπράντι 750 ml. κόκκινο κρασί 50 γρ. ζάχαρη 1.5 λίτρο νερό 30 γρ. μουστάρδα 20 …
Υλικά 1/2 κιλό άγριο ρύζι 2 λίτρα ζωμός λαχανικών ή κότας ή νερό αλάτι (περίπου 2 κουτ. γλυκού, αν βάλουμε …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι 1 κιλό κυδώνια 100 γρ βούτυρο 12 φλιτζάνι τσαγιού μέλι αλάτι πιπέρι