Σιγοψημένο μαριναρισμένο αρνίσιο χεράκι με μπαχαρικά, πίτες και τζατζίκι
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Μοσχαράκι στη χύτρα ταχύτητας…
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Φαγητό με λίγο μπελά, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι είναι διαχρονική αξία!! Η μόνη ίσως διαφορά …
Το κουνουπίδι είναι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο λαχανικό. Η μυρωδιά του όμως, όταν το βράζουμε, μας απωθεί! Γι΄αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους …
Τα κεφτεδάκια αυτά είναι μπουκίτσες, καθαρά επηρεασμένα από τον τρόπο που τα σχηματίζουν οι Ανατολίτες που όλα τα φτιάχουν μικρά …
Ένας παραδοσιακός κυπριακός μεζές που σερβίρεται στις περισσότερες ταβέρνες… Τα σαλιγκάρια είναι ένα ιδιαίτερο πιάτο που σπάνια στις μέρες μας …
Οι φακές με ρύζι ήταν ένα πιάτο που δεν το ήξερα τότε. Και ας είναι ένα “ζευγάρι” πολύ πετυχημένο, ιδανικό …
1.200 γρ. μικρό κατσίκι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Ντολμαδάκια πρωτότυπα, νηστίσιμα αλλά πολύ νόστιμα και ευπαρουσίαστα για το καθημερινό τραπέζι ή για μπουφέ!!
Ο μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού και από τα πιο αγαπητά ελληνικά φαγητά. Η καλύτερη εκτέλεση για κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, …