Πικάντικος Σολομός με Ταμπουλέ, Μανιτάρια και Τζίντζερ
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Η αγαπημένη μας ταϊλανδέζικη κουζίνα φιλοξενείται για μια ακόμα φορά στο blog μας, με μία συνταγή για ψάρι. Τηγανιτό ψάρι …
Ψαροκροκέτες με σολομό (ή κάποιο άλλο ψάρι) και πατάτα. Είναι πολύ εύκολες για τα μωρά να τις πιάσουν και να …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
Φέτος υποσχέσθηκα στον εαυτό μου να φάω περισσότερο ψάρι, λαχανικά και φρούτα, αάα και να πίνω περισσότερο νερό! Υλικά 250 …
Δοκιμάστε τις παρακάτω νοστιμιές για το κυριακάτικο τραπέζι! Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού 1/2 κόκκινο τσίλι χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα …
Αυτή λοιπόν είναι μία συνταγή που πρέπει να κλείνει δεκαετία από τότε που την εντόπισα και ποτέ δεν με έχει …
2 φιλέτα μπακαλιάρου 3 παντζάρια Χυμό από 1 πορτοκάλι Κόλιανδρο 10 γρ. τζίντζερ ½ κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora …
Υλικά 4 φιλέτα βακαλάο (450γρ σύνολο) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά κουρκουμά 1 κουταλιά κύμινο 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/2 …
ΕκτέλεσηΓια τον ζωμό:Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε όλα τα υλικά για τον ζωμό μαζί με την ουρά του κοκκινόψαρου, τα …
Για λαχταριστό ψαράκι στο φούρνο.
Υλικά : Για τον σολομό : 2 φιλέτα σολομού 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. σκόνη τζίντζερ ξύσμα από λάιμ …
Μια τσίπουρα στον φούρνο έφτιαξα σήμερα και είπα να χρησιμοποιήσω σπόρους κόλιανδρου γιατί που αρέσει το χαρακτηριστικό λεμονένιο άρωμά και …
Ένας αρωματισμένος μπακαλιάρος… Υλικά Μπακαλιάρο – 2 φέτες φιλέτο ξαλμυρισμένος Χυμός λεμονιού – 1 1/2 λεμόνι Σκόρδο – 2 σκελίδες …
Υλικά 2 κιλά γαύρος χοντρός, πολύ φρέσκος Αλάτι τριμμένο, θαλασσινό 1 λίτρο άσπρο ξίδι, δυνατό 8 σκελίδες σκόρδο, κομμένες φετάκια …
Πάμε να δούμε ένα εύκολο τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την γεύση των ψαριών μας με υλικά της ασιατικής κουζίνας …
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν …
4 φιλέτα συναγρίδας 180 γρ. 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια μικρά 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες 100 γρ. ελαιόλαδο χυμό …
800 γρ. φιλέτο ψαριού με σφιχτή σάρκα 8 σκελίδες σκόρδο 5 μικρές κόκκινες πιπεριές τσίλι 4 λάιμ 5 κλωνάρια κολίανδρος …
για το PESTO ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΛΙΩΝ 200 γρ. πράσινες ελιές 6 σκελίδες σκόρδο 3 κλωναράκια Φρέσκο κόλιανδρο 70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο …