Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
Δεν είναι για όσους κάνουν δίαιτα…….
Ένα φανταστικό πίατο, με ιδιαίτερη γεύση και πολύ νόστιμο!! Λίγο μπελαλίδικο αλλα αξίζει να το δοκιμάσετε!! Λίγα μυστικά ακόμα Είναι …
Το “mac n’ cheese” είναι αμερικάνικο φαγητό φούρνου με κοφτό μακαρονάκι και τυρί cheddar που εδώ ετοιμάζεται με μια πολύ …
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, …
Υλικά συνταγής μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες ρύζι μακρύκοκκο: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 3/4 του φλιτζανιού κρεμμύδι: 1 ξερό, ψιλοκομμένο …
Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας 1 κύβο ζωμό λαχανικών 5 καρότα μεσαίου μεγέθους ελαιόλαδο 1 κ.γ. ντοματοπελτέ 2 …
Μια κοτόπιτα αφράτη, νόστιμη , ευωδιαστή και αρκετά ελαφριά.
Πολύ νόστιμα και αρκετά εύκολα κανελόνια. 500 γρ. κανελόνια (24 κομμάτια) που δεν χρειάζονται βράσιμο 1 κουτί σάλτσα ντομάτας 700 …
Ελάτε να φτιάξουμε ένα φαγάκι που παντρεύει δημιουργικά τα ζυμαρικά με τα λαχανικά κάνοντας τα πιο συμπαθή στα πιτσιρίκια μας. …
Το Κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας έχει πάντα κρέας ή ψάρι. Εμείς αυτή τη βδομάδα αντί για να σερβίρουμε τη γαλοπούλα …
Υλικά συνταγής 4-5 λουκάνικα Φρανκφούρτης 100γρ. μπέικον 1 κρέμα γάλακτος 100γρ. παρμεζάνα 1 φλιτζ. άγριο ρύζι (κίτρινο ρύζι ανάμεικτο με …
Το φλαν με πράσινα φασολάκια είναι ένα πιάτο πλούσιο, που μπορείτε να σερβίρετε σαν συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. …
400 γρ. φουντίτσες κουνουπίδι 400 γρ. φουντίτσες μπρόκολο λίγα τρυφερά σπαράγγια λίγα λαχανάκια Βρυξελλών 2 καρότα λεπτά κομμένα σε λεπτές …
Υλικά Σπαγγέτι 1/2 πακέτο Φασολάκια 300 γρ καθαρισμένα Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη …
Πολύ νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131” 11/11/2013… ΤΣΙΡΜΠΙΡΙ – ΜΑΥΡΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
Χειροποίητα Νιόκι από ρικότα! Έτοιμα σε 15′ λεπτά… Πεντανόστιμα!