Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
Δεν είναι για όσους κάνουν δίαιτα…….
Ένα φανταστικό πίατο, με ιδιαίτερη γεύση και πολύ νόστιμο!! Λίγο μπελαλίδικο αλλα αξίζει να το δοκιμάσετε!! Λίγα μυστικά ακόμα Είναι …
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, …
Υλικά συνταγής μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες ρύζι μακρύκοκκο: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: 3/4 του φλιτζανιού κρεμμύδι: 1 ξερό, ψιλοκομμένο …
Πολύ νόστιμα και αρκετά εύκολα κανελόνια. 500 γρ. κανελόνια (24 κομμάτια) που δεν χρειάζονται βράσιμο 1 κουτί σάλτσα ντομάτας 700 …
Το φλαν με πράσινα φασολάκια είναι ένα πιάτο πλούσιο, που μπορείτε να σερβίρετε σαν συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. …
400 γρ. φουντίτσες κουνουπίδι 400 γρ. φουντίτσες μπρόκολο λίγα τρυφερά σπαράγγια λίγα λαχανάκια Βρυξελλών 2 καρότα λεπτά κομμένα σε λεπτές …
Πολύ νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131” 11/11/2013… ΤΣΙΡΜΠΙΡΙ – ΜΑΥΡΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
Πολύ εύκολα, νόστιμα γιουβαρλάκια με κρέμα γάλακτος και τυρί στο φούρνο.
Το πιο νόστιμο, σπιτικό risotto που έχετε φάει! Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ να φτιάξετε risotto αυτή είναι μια καλή …
Υλικά Ρύζι – 250 γρ (για ριζότο ή καρολίνα) Μανιτάρια φρέσκα – 500 γρ Κρεμμύδι ξερό – 1 μέτριο Σκόρδο …
Όταν μαγειρεύω θαλασσινά αισθάνομαι μια περίεργη ευεξία και μια χαρά που απορρέει βεβαίως απ´ την τρελή αγάπη που έχω σ´ …
Ήθελα το επόμενο ριζότο μου να είναι με θαλασσινά. Για γαρίδες το πήγαινα, σε μύδια μου βγήκε. Πάντως, ομολογουμένως, ήταν …