Ρολά γλώσσας με λαχανικά
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι …
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι …
Ολόφρεσκο ψάρι προμηθευτήκαμε σήμερα από τον ψαρά μας και αποφασίσαμε να το “μεθύσουμε”! Δηλαδή, μαγειρέψαμε μία συνταγή όπου το αχνίσαμε …
Το πιάτο που προέκυψε ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά νόστιμο, με πολλά αρώματα, και ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό! Το υλικό που κάνει …
1 τσιπούρα του 1 κιλού περίπου 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδου 1/2 κιλό πατάτες 2 ντομάτες 100 ml. μπράντι 150 …
Η πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα …
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, …
Τηγανητος μπακαλιαρος, βουτηγμενος στο πιο υπεροχο κουρκουτι με μαγια μπυρας. Το αποτελεσμα ειναι μια απιστευτα αφρατη και τραγανη κρουστα, που …
Ένας γευστικός συνδιασμός, απλά υπέροχος ακόμα και γι’αυτούς που δεν τρώνε την σταφίδα ! Υλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρο παστό Φιλανδίας …
700 γρ. φιλέτο σολωμού χωρίς πέτσα 2 κλωνάρια λεμονόχορτο 2 κόκκινες πιπεριές τσίλι 4 ταϊλανδέζικα ασκαλώνια 2 σκελίδες σκόρδο 2 …