ΣΦΥΡΙΔΑ ΑΧΝΙΣΤΗ ΣΕ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Είμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς …
Είμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς …
Υλικά για 4-6 άτομα – 1 κιλό μπακαλιάρος – 2 κιλά χόρτα (μάραθος, αγριόπρασο, σπανάκι, μαρουλίδες κ.ά) – 2 …
Μιας λοιπόν και πλησιάζει η Κυριακή των Βαΐων που έχει καθιερωθεί ως ημέρας ψαροφαγίας, σκέφτηκα να ανεβάσω αυτή τη συνταγή …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Το Κυριακάτικο μας τραπέζι είναι νόστιμο, θρεπτικό αλλά και νηστίσιμο! Η Μυρσίνη Λαμπράκη προτείνει και εμείς ανυπομονούμε να γευτούμε τις …
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο …
Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο και σάλτσα ντομάτας που εντοπίσαμε σε ένα περιοδικό αφού φυσικά …
Ένα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο …
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,1 κ. μπακαλιάρο φιλέτο 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44” 10/01/2013, ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΤΑΡΤΑΡ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ …
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα τον πλούτο της Ερυθράς θάλασσας, ψάρια και διάφορα θαλασσινά. Κι όταν κάποιος επισκέπτεται την τοπική …