Λαγάνα με λιαστή ντομάτα και ελιές
Μια λαγάνα διαφορετική που τρώγεται και σαν ψωμάκια όλες τις εποχές! Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις …
Μια λαγάνα διαφορετική που τρώγεται και σαν ψωμάκια όλες τις εποχές! Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις …
Η φοκάτσια είναι ιταλικό επίπεδο ψωμί που νοστιμίζει με ελαιόλαδο, μπαχαρικά, τυριά, ντομάτα και όποιο άλλο υλικό μας αρέσει. Διαφέρει …
ΥΛΙΚΑ 1 σφηνάκι εξαιρετικό ελαιόλαδο, 30 ml τσίπουρο, Χλιαρό νερό όσο πάρει, 1 κ. γλ. Αλάτι, 1 ½ κ. γλ. …
Πρόκειται λοιπόν για ένα από τα αγαπημένα μου ψωμιά, ψωμί σικάλεως, καθώς λατρεύω τη γεύση του αλευριού σίκαλης. Μοιάζει πολύ …
Τα λουκάνικα κοτόπουλο, είναι πολύ πιο υγιεινά από τα χοιρινά, αλλά από γεύση δεν εντυπωσιάζουν.Ένας τρόπος για να τα κάνουμε …
ΨΩΜΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ Ενα διαφορετικό ψωμάκι, χωρισμένο ηδη σε φετες και νοστιμισμένο με …
Μια διαφορετική σε γεύση πίτσα, τρώγεται ευχάριστα για βραδυνό με πολύ λίγες θερμίδες. Αν δεν βάλουμε το τριμμένο τυράκι έχουμε …