Τσιγαρέλι
Αυτή η συνταγή είναι για τους λάτρεις των καυτερών. Καίει κι όταν λέμε καίει, εννοούμε ότι καίει πραγματικά! Προσοχή στο …
Τα αγγουράκια τουρσί θυμάμαι να τα ετοιμάζει η μαμά μου όταν ήμασταν παιδιά. Τα αγγουράκια τουρσί θέλουν περίπου 5 μέρες …
Η σημερινή συνταγή είναι πολύ αγαπημένη! Την ημέρα που την έφτιαξα έφαγα με τεράστια όρεξη κ συνάμα έχοντας μια αίσθηση …
Υλικά 1 κιλό κολοκύθι τριμμένο 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο 2 φλιτζάνια τυρί …
300 γρ. ρεβίθια 4 κρεμμύδια φρέσκα 2 σκελ. σκόρδο 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro …
Αγαπημένο μου… Ό,τι τυλίγεται κι έχει κιμά το λατρεύω….κι όταν σερβίρεται με γιαούρτι… προσκυνώ!… Καλοκαιρινό,στο γαρνίρισμα,με μια ιδέα από fattoush…. …
Το παραδοσιακό αναστάσιμο έδεσμα στο χωριό της μητέρας μου, μία συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και δημιουργεί συνεχώς …
Πασχαλινή και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για γαρδουμπάκια! Η γεύση θα σας μείνει αξέχαστη!Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια με τα εντεράκια 1 …
Υλικά για 3 ποτηράκια: 180γρ. παντζάρια, βρασμένα τριμμένα 50γρ. παξιμάδι ολικής αλέσεως, αλεσμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψημένο 30γρ. βραζιλιάνικο φιστίκι, …
Από τον chef Γιάννη Βιδάλη Ημερομηνία Προβολής: 26/3/2012 …
Υλικά 1 κιλό χόρτα (αντίδια έβαλα) 5 σκελίδες σκόρδου 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 7 κλωνιά μάραθο 7 …