Οι ωραιοτερες διπλες με αυγα!!
Σας ετοίμασα δίπλες με αυγά σε σχήμα κορδονιού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα! Μελομωμένο τραγανό φύλλο, με χιλιάδες φυσαλίδες πάνω …
Σας ετοίμασα δίπλες με αυγά σε σχήμα κορδονιού για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα! Μελομωμένο τραγανό φύλλο, με χιλιάδες φυσαλίδες πάνω …
Ένα ιαματικό ηδύποτο! Η πρώτη ανάρτηση του Ιούνη είναι …μεθυστική! Το λικέρ καρυδάκι σε μια εντελώς νέα εκδοχή, με βάση …
Είτε νηστεύετε είτε όχι, προτείνω να τη δοκιμάσετε. Είναι πολύ υγιεινή, με λίγη ζάχαρη (τα σάκχαρα προέρχονται κυρίως από τις …
Η συνταγή για Χοιρινή Τηγανιά με Ρακόμελο είναι πολύ απλή και θέλει λίγο χρόνο. Ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω και τέτοια χοιρινή …
Αχ κάτι κουλουράκια που θα φτιάξουμε ααχ! Μπουκιά και συχώριο που λένε!! Και νηστίσιμα…
Γιορτινό γλύκισμα που αγαπάμε πολλοί !!! ΥΛΙΚΑ για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι σκληρό 2 (~) κούπες νερό 1 κρασοπότηρο …
Ένα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να …
ΥΛΙΚΑ για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι σκληρό 2 (~) κούπες νερό 1 κρασοπότηρο σούμα (ρακί, τσίπουρο) 3 κτΣ λάδι …
Ένας μελιστάλακτος πειρασμός που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Υλικά – 3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 2 …
Σε μέγεθος μινιατούρας, για λιγότερες τύψεις! Εκτός από τα τριανταφυλλένια νηστίσιμα ξεροτήγανα , σε πολλές περιοχές της Κρήτης φτιάχνουν ένα …
Το ρακόμελο είναι ένα αλκοολούχο ποτό που παρασκευάζεται από μέλι με τη διαδικασία της ζύμωσης των σακχάρων του μελιού. Παρασκευάζεται …
Έχω διαφοροποιήσει την παραδοσιακή συνταγή της μαμάς μου προσθέτοντας σουσάμι και στη γέμιση και μπορώ να πω ότι γίνονται ανάρπαστα. …
Από μία πρόσφατη εκπομπή της Ελένης Ψιχούλη στον SKAI Εντυπωσιακά εύκολη, με αγνά –και λίγα– υλικά, με ξάφνιασε με τη …
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό …
Οι πίτες δεν μπορούν να λείπουν από το Πασχαλινο τραπέζι εξάλλου ένα κομμάτι πίτα… θα το πάρουν όλοι! Η γλυκιά …
Πολύ αφράτα (τριφτά) μελομακάρονα και πολύ υγιεινά. Πλούσια σε ω λιπαρά. Τρώγονται και σαν μπισκότα.
Τώρα που κρυώνει ο καιρός σιγά σιγά το ρακόμελο ακούγεται πολύ ωραίο σαν ιδέα, ειδικά αν έχουμε πονόλαιμο