Μανιταρόσουπα
Υλικά (για 4 άτομα) – 500 γρ. μανιτάρια διάφορα – 25 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι μανιτάρια – 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Υλικά (για 4 άτομα) – 500 γρ. μανιτάρια διάφορα – 25 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι μανιτάρια – 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Απο τα πολύ αγαπημένα μας πιάτα είναι το ρύζι πιλάφι ή το ριζότο με μανιτάρια. Ισως κάποιοι αναρρωτηθούν αν πραγματικά …
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα …
1 κιλό λευκά μανιτάρια 60 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα & πορτσίνι 50 γρ. αποξηραμένη λεντινούλα (σιτάκε) 3 πράσα 1 κρεμμύδι …
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Τα μανιτάρια πορτσίνι είναι μια ποικιλία μανιταριών η οποία δεν καλλιεργείται συστηματικά αλλά συλλέγεται συνήθως από δασώδης περιοχές με ψυχρό …