Φθινοπωρινό Ριζότο Μανιταριών
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Πριν μερικές ημέρες μπήκαμε και επίσημα στο φθινόπωρο! Ίσως για πολλούς την πιο καταθλιπτική εποχή του έτους, που ωστόσο, αν …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Μια πίτα με άγρια μανιτάρια και φύλλο σφολιάτας, που στα Γαλλικά ονομάζεται “ τούρτα του δάσους” (tourte forestière) που με συγκίνησε …
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ 300 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO 10 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORCINI 1 Κ.Γ. ΑΛΕΥΡΙ 4 …
Πρόκειται ουσιαστικά για μία συνταγή ανακύκλωσης, αφού αξιοποιεί τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν, νοστιμίζοντας τες με μανιτάρια και αλλαντικά. Το …
Υλικά συνταγής 500γρ. φαρφάλες 500γρ. χυμός από φρέσκες τομάτες 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 6 μανιτάρια λευκά κομμένα σε …
2 φύλλα κρούστας 8 μανιτάρια σαμπινιόν 3 μανιτάρια portobello 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο …
Λαχανικά, Λαχανικά διάφορεςΑυγό, Αλεύρι, Βούτυρο, Μανιτάρια πορτομπέλο, Μανιτάρια πορτσίνι, Γάλα, Σκόρδο, Άνηθος, Κρεμμύδι φρέσκο, Κεφαλοτύρι, Αλάτι, Πιπέρι
Μιας και ο καλος μου γιορταζε, ειπα να τον καλοπιασω και να του ετοιμασω ενα βασιλικο πιατο… Οταν του το …
Η λέξη μπουρίντα προέρχεται από την αραβική γλώσσα και υπονοεί ένα φαγητό κατσαρόλας, όπου το κρέας ή το ψάρι είναι …