ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Μια διαφορετική πρόταση για να φτιάξουμε το ρύζι μας, σας έχουμε σήμερα. Πολύ νόστιμο συνοδευτικό για ένα τραπέζι ή και …
Την θρεπτική αξία των μανιταριών την ξέρουμε όλοι.Στο σημερινό πιάτο τα συνδύασα με σπανάκι και ο συνδυασμός αυτός απογείωσε την …
ΥΛΙΚΑ: 250γρ.(μισο πακετο) ρύζι κίτρινο (τυπου Αμερικης) 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 …
Τα υλικά μας: Για 8 περίπου άτομα 3 κούπες ρύζι κίτρινο τύπου αμερικάνικο 2 κουταλιές σ. βούτυρο αγελάδος 2 κουταλιές …
Μια πρωτότυπη, εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη συνταγή για παέλια: με κριθαράκι , λαχανικά και όστρακα. 4 κ.σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό …
Περιγραφή Ευκολο ριζότο μπορεί να φαγωθεί και κρύο! Το φτιάχνω την επόμενη μέρα αφότου έχω μαγειρέψει κοτόπουλο με πατάτες. Υλικά …
Υλικά Ρύζι – 250 γρ (για ριζότο ή καρολίνα) Μανιτάρια φρέσκα – 500 γρ Κρεμμύδι ξερό – 1 μέτριο Σκόρδο …