Μακαρονάδα με μανιτάρια portobello & μασκαρπόνε ενός σκεύους
η μακαρονάδα που βλέπετε είναι μία πανεύκολη (εννοείται) και πολύ πλούσια σε γεύση. Και γίνεται λερώνοντας μόνο ένα σκεύος. Τις …
η μακαρονάδα που βλέπετε είναι μία πανεύκολη (εννοείται) και πολύ πλούσια σε γεύση. Και γίνεται λερώνοντας μόνο ένα σκεύος. Τις …
Τα carrot cakes, εξαιρετικά δημοφιλή ως κέικ γενεθλίων στην Ελβετία, είναι από τα ιστορικά γλυκίσματα της ευρωπαϊκής ζαχαροπλαστικής και συνταγή …
Και αποφάσισα να φτιάξω τα λαζάνια με κιμά που μας αρέσουν πολύ. Αλλά με μία σημαντική διαφορά: θα είναι ένα …
Υπάρχει καλύτερο πράγμα το χειμώνα από μία αχνιστή σούπα; Ιδιαίτερα μία ελαφριά σούπα λαχανικών είναι μία εξαιρετική “εισαγωγή” σε ένα …
Ζωηρόχρωμη, λουλουδάτη και χαρούμενη τούρτα γενεθλίων σαν την Άνοιξη.Νόστιμα υλικά, ελαφριές γεύσεις με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Αποτελείται από τρεις διαφορετικές προετοιμασίες. Τη …
Η κλασσική βελουτέ σουπίτσα με την κολοκύθα, αποκτά άλλη διάσταση με το κάρρυ και το μασκαρπόνε! Ενα πραγματικό comfort food, …
Από την γνωστή, τιτλοφορεμένη εδώ και τρεις αιώνες οικογένεια των ουέλιγκτον (ή γουέλινγκτον), ο σολομός σε σφολιάτα τυλίγεται με τον …
Είναι όσο πιο απλά γίνεται μα σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση γευστικά και οπτικά.Όταν τα σύκα είναι γλυκά και ώριμα, …
Μια υπέροχη τούρτα με ένα αφράτο σοκολατένιο παντεσπάνι, χωρίς βούτυρο και πολλά αυγά, με ανάλαφρη κρέμα τυριού και σπιτικό γλυκό …
Φίνος και ελαφρύς μεζές, σερβίρετέ τον στην αρχή μιας γιορτής για να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας.
Υλικά συνταγής 3 νεκταρίνια ώριμα αλλά σφιχτά ½ φλιτζ. τυρί μασκαρπόνε 1 βανίλια 1 κ.σ χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μπράντι …
Υλικά 400 γρ ζυμαρικά 100 γρ φουντούκια 100 γρ ελαιόλαδο 2 φέτες του τοστ μουλιασμένες σε φρέσκο γάλα 2 κ. …
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 …
Μια απλουστατη συνταγη, που ετοιμαζεται μεσα σε 20 λεπτα! Ελαχιστα υλικα αλλα εκλεκτα, για ενα πιατο γευστικο και χορταστικο. Καθως …
Κάθε χρόνο μεγάλη η χάρη του, ο Άγιος Βαλεντίνος μας ξεσηκώνει με τα κόκκινα τα χρώματα, τις καρδούλες και τις …
Katmer pogaca ή αλλιως τα κρουασαν με ζυμη σφολιατας, αλλα με μια συνταγη απο την τουρκικη κουζινα! Στα τουρκικα katmer …
Από τον Chef Θοδωρή Κυπριανίδη…
Το ριζότο είναι συνήθως ένα φίνο και εκλεπτυσμένο φαγητό και αν το συνδυάσουμε με το ξεχωριστό άρωμα του αστακού, τότε …