Η τέλεια Κρεμ Καραμελέ μου
caruso.gr
Η Κρέμα Καραμελέ (Crème caramel ή crème renversée) είναι ένα απ’ τα πιο κλασικά ευρωπαϊκά γλυκά που αν και ακούγεται… …
Η Κρέμα Καραμελέ (Crème caramel ή crème renversée) είναι ένα απ’ τα πιο κλασικά ευρωπαϊκά γλυκά που αν και ακούγεται… …
Η εμφάνισή του carrot cake στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής, ανάγεται περίπου στον ύστερο Μεσαίωνα, με τη μορφή πουτίγκας καρότου και …
Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου φθινοπωρινές συνταγές Ελάχιστες παραλλαγές έκανα εγώ ανάλογα με τα γούστα μου… …
Αυτά τα κουλουράκια είναι για όλες τις ώρες… υγιεινά και αφράτα (χωρίς αυγά και μαργαρίνη) !
20 σουδάκια 10 φράουλες 80 ml λικέρ φράουλας 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο 500 ml γάλα 100 …
220 γρ. αλεύρι 110 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 50 γρ. ζάχαρη 1 αβγό ¼ κ.γ. αλάτι 1 ανανά …