Φασολάκια με κιμά στο τηγάνι
ΥΛΙΚΑ • 300γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά • 400γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια • 1 μεγάλο κρεμμύδι • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα • …
ΥΛΙΚΑ • 300γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά • 400γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια • 1 μεγάλο κρεμμύδι • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα • …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Κανελόνια με κιμά λοιπόν για σήμερα, αν και θα την πω την αλήθεια μου γιατί αν είναι να διαλέξω, τα …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Τό φαγητό τής Κυριακής. Οι αναλογίες είναι για ταψάκι 32cm.
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό- μοσχαρίσιο) 1-2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κίμινο …