Μπιφτέκια με μοσχοκάρυδο και θυμάρι στη σχάρα
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Κρέας, ΚιμάΚιμάς, Αυγό, Κρεμμύδι ξερό, Ψωμί – Αρτοσκευάσματα, Μοσχοκάρυδο, Θυμάρι, Δυόσμος, Μαϊντανός, Ρίγανη, Ελαιόλαδο – Λάδι, Λεμόνι, Αλάτι, ΠιπέριΔημοσιεύθηκε: 07/02/2018 …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Δύο διαφορετικές προτάσεις με τα ίδια όμως υλικά σας έχουμε για σήμερα.Η πρώτη είναι τυροπιτούλες με σφολιάτα και γέμιση κρέμας …
Ένα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση.Θυμίζει το μουσακά, αλλά …
Υλικά: 1 φλ. τσαγιού σπασμένο άβραστο σκληρό σιτάρι 2 φλ. ζεστό νερό αλάτι / πιπέρι μαύρο και κόκκινο 1/2 κ. …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φύλλα κρούστας -1 κουτ.σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένα -ελαιόλαδο για το τηγάνι Για τη γέμιση: …