Κοχύλια γεμιστά με τυριά και σπανάκι
Με λίγα λόγια το φαγητό πάντα προηγείται των υπολοίπων δραστηριοτήτων. Είναι τόσο όμορφο και ευπαρουσίαστο φαγητό που αξίζει να το …
Με λίγα λόγια το φαγητό πάντα προηγείται των υπολοίπων δραστηριοτήτων. Είναι τόσο όμορφο και ευπαρουσίαστο φαγητό που αξίζει να το …
Θέλετε μια διαφορετική γαρνιτούρα για να συνοδεύσετε το κοτόπουλο; Έχετε βαρεθεί τις κλασικές επιλογές με πατάτες, ρύζι και μακαρόνια; Τότε …
Τάρτα με κρέμα Κεφαλονίτικης φέτας άρωμα από βούτυρο Κέρκυρας, Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, πράσινη πιπεριά και πάπρικα
Κάποιες γεύσεις είναι κλασσικές και σαφώς διαχρονικές, ειδικά αν σε “συνδέουν” με την μάνα που πάντα φρόντιζε να σε “κανακέψει” …
Υλικά συνταγής για το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια 500γρ. (2 φλιτζ.) …
Κεφτεδάκια μιας άλλης , διαφορετικής εκδοχής! Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος – 3/4 Φρυγανιά τριμμένη – 1 φλυτζάνι τσαγιού Αυγά – 2 …