Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Την ονομασία του το φαγάκι αυτό, την οφείλει στον καλό μου. Αυτός το ονόμασε έτσι!Στην ουσία είναι ένα συνδυασμός μουσακά …
Για τη νηστεία και όχι μόνο…όπου τα μανιτάρια,ως γνωστόν,αντικαθιστούν το κρέας.ΥΛΙΚΑ(3-4 μερίδες) 1/2 κούπας λευκό ξηρό κρασί 1/4 κούπας ελαιόλαδο …
Υλικά για 4 άτομα: 500 γραμμάρια ζυμαρικά (ότι τυπο θέλετε) Νερό Ελαιόλαδο Αλάτι 250 γραμμάρια μαργαρίνη 1 κύβο λαχανικών/κρέατος κτλ …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Υλικά Μελιτζάνες φλάσκες ή κολοκυθάκια 6-7 τεμ ή και τα δύο μαζί Μοσχαρίσιος κιμάς 700 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 …
Μια ολόχρυση, γεμάτη καμπύλες κολοκύθα, εδώ και καιρό, καθόταν ήσυχα στη γωνιά της, καλοβολεμένη μέσα στο ξύλινο σπιτάκι της.Ναι, αυτή …
Υλικά Χειροποίητο φύλλο βλέπε αντίστοιχη συνταγή Για την γέμιση Μανιτάρια στρογγυλά 400 γρ. Μανιτάρια πλευρώτους 100 γρ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 3-4 …
Σημερα μαγείρεψα ενα πολύ νόστιμα μαγειρεμενο κοτόπουλο! Με μυρωδικά, καπνιστή γαλοπούλα, τυριά και μανιτάρια, και όλα αυτά σκεπασμένα με μιαν …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) 1 συσκευασία (περίπου 700γρ.) μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 1 …
Μικρά κοτοπουλάκια σε συνδυασμό με σταφύλι! Υλικά Κοτοπουλάκια – 5 τεμ. μικρά Μανιτάρια – 200 γρ. Ταμπάσκο γλυκό – 1 …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Τόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο!