Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 λάχανο (περίπου 1 κιλό) 1 φλιτζ. καφέ ρύζι νυχάκι 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μέτριες …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι 5 λίτρα [qtip:ζωμός ή νερό αλάτι για τον κιμά 500γρ. σπανάκι κατεψυγμένο ή …
Gefüllte Kohlrabi! Μια πολύ νόστιμη γερμανική συνταγή για ένα ασυνήθιστο στον τόπο μας λαχανικό όπως είναι τα γουλιά. 4 λάχανα γουλιά …
4 μέτριες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες 4 άσπρα μανιτάρια 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
8 μικρές πατάτες τριμμένο κεφαλοτύρι 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 άσπρα μανιτάρια σε …
Δοκιμάστε το και αυτό. Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια, και ακολουθήστε την συνταγή. Το αποτέλεσμα θα σας …
Υλικά: 2 Στήθη κοτόπουλου 1/2 κιλό μακαρόνια χοντρά 1 κουτί μανιτάρια κομμένα 1 κρεμμύδι ξερό 1/2 κρασοπότηρο λάδι 1/2 κ.σ. …
Οι αγκινάρες όπως και να μαγειρευτούν είναι πολύ νόστιμες και υγιεινές. Αν τις αγαπάτε φτιάξτε αυτόν τον μουσακά και θα …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι λάδι, 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο, 4-5 ώριμες …
Η γιαγιά μου, το φαγητό αυτό το έλεγε κοτόπουλο με τουτουμάκια ή μανέστρα. Και παρ᾿ όλο που αρνιόταν πεισματικά να …
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα …
Cause cooking in your 30’s is hard enough… Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια νέα νοικοκυρά. Παρ’ όλη την …