Ρεβανί με Ινδοκάρυδο και Πορτοκάλι της Μαμάς μου – Σαν Πορτοκαλόπιτα
Υλικά 7 αυγά 1 κούπα ζάχαρη (200 γρ) 1 κούπα αραβοσίτελαιο (220 ml) 1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υλικά 7 αυγά 1 κούπα ζάχαρη (200 γρ) 1 κούπα αραβοσίτελαιο (220 ml) 1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Αγαπημένο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό ταψιού. Το Ρεβανί ή Ραβανί είναι τέλειο με παγωτό, με γλυκό του κουταλιού ή σκέτο. Αυτή …
Υλικά για 6-8 άτομαΓια τη ζύμη 1/2 κούπα βούτυρο 1/2 κούπα ζάχαρη 3 αυγά, χωρισμένα 3/4 κούπες χοντρό σιμιγδάλι 2 …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Βούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίου Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας Ινδική …
Υλικά – 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό – 280 ml ελαιόλαδο – 250 γρ. γιαούρτι – 200 γρ. αλεύρι για όλες …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Ραβανί νηστήσιμο με ινδοκάρυδο Υλικά Ραβανί 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. ινδοκάρυδο …
Υλικά Για το σιροπι Ζάχαρη 850 γρ Νερό 1 λίτρο Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας από τον χυμό του Για τα …
Τι θα χρειαστούμε: 1/2 βούτρο λιωμένο ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο 6 αυγά 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 μπέικιν …
Τί λέτε… συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Με αμύγδαλα και ινδοκάρυδο γίνεται αυτό το νόστιμο ρεβανί.
Αφράτο και γευστικό,το πιο ωραίο γλυκό με ινδοκάρυδο που έχω δοκιμάσει…
Ένα απ’ τα λατρεμένα μου γλυκά, χειμώνα – καλοκαίρι. Γίνεται πάρα πολύ εύκολα και έχει καταπληκτική γεύση. Φτιάξτε το και …
Κλασικό και ακαταμάχητο! Υλικά 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 150 ml.γάλα 150 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι …
Σήμερα έχουμε γλυκάκι ανατολίτικο, την μπασμπούσα ή ελληνιστί ένα είδος ραβανί με ινδοκάρυδο.Υλικά για ταψί μακρόστενο 2,5 φλ. (425 γρ.) …
Υλικά 220γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 240γρ σιμιγδάλι χοντρό 240γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ ζάχαρη 200γρ ινδική καρύδα 1 κεσέ …