Πορτοκαλόπιτα με παγωτό Καϊμάκι
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Στο τοπ 5 μου λοιπόν με τους πιο απολαυστικούς συνδιασμούς σε γλυκά είναι αυτός του πορτοκαλιού και της σοκολάτας. Σαν …
Αυτή, λοιπόν, την πορτοκαλόπιτα που είναι πολύ μα πολύ αρωματική θα την αγαπήσει ιδιαίτερα όποιος λατρεύει τα πορτοκάλια. Είναι από …
Δε σου πάει από το μυαλό ότι αυτό το γλυκό είναι νηστίσιμο!!! Για όσους νηστεύουν και για όσους θέλουν ένα …
Βουτιά στις γευστικές τάσεις κι αμέσως έξω απ’ αυτές, δίπλα στον πάγκο με εννέα πορτοκάλια για την πιο classy αρωματική …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Ελαιόλαδο 300 ml Γάλα 250 ml Ζάχαρη καστανή 300 γρ Γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ Πορτοκάλια …
Με αυτήν την πορτοκαλόπιτα που έχει ζουμερή γέμιση, τραγανό φύλλο και ακαταμάχητο σιρόπι, παντρέυει αρωματικά χιώτικα πορτοκάλια με μαστίχα, για …
Αρωματικό γλυκό με έντονες γεύσεις από πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς ιδανικό συνοδευτικό για απογεματινό καφέ ή σνακ.