ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΚΑΟ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
150 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 5 αβγά μεγάλα 3 γρ. αλάτι 350 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
150 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 5 αβγά μεγάλα 3 γρ. αλάτι 350 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Υλικά για τη συνταγή μας (για 16 μικρά κεϊκάκια) 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη 180 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη 200 …
Έκπληξη πρώτη: Κουραμπιέδες και μπισκοτάκια με την ίδια ζύμη… γιατί και ο κουραμπιές ένα μπισκότο είναι …λίγο πιο αφράτο και …
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αλεύρι φαρίνα κόκκινο 1 ποτήρι νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αμυγδαλόψιχα 1/2 ποτήρι νερού Κακάο 3 …
Κλασσικό γλυκάκι της ελληνικής κουζίνας η φανουρόπιτα, ιδιαίτερα δημοφιλές σε περιόδους νηστείας, την φτιάχνουμε απαραιτήτητως στις 27 Αυγουστου, που εορτάζει …
Ραβανί με άρωμα μαστίχας – κρέμα βουτύρου σοκολάτα και υπέροχο σιρόπι καραμέλας γάλακτος.