Και Μοσχοβόλησε το σπίτι…. Μελομακάρονα!!!
Υλικά (40 – 50 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος) Στερεά Υλικά 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε …
Υλικά (40 – 50 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος) Στερεά Υλικά 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε …
Μια νοστιμότατη τάρτα με πολύ τραγανή, αρωματική και μπισκοτένια βάση και πολύ σοκολατένια γέμιση! Ένας πειρασματισμός μου πολύ επιτυχής γευστικά, …
Υλικά για τη συνταγή μας (για 16 μικρά κεϊκάκια) 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη 180 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη 200 …
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Τα μελομακάρονα μου είναι πάντα από αυτά που λιώνουν στο στόμα, δεν είναι σκληρά σαν πέτρες, μελωμένα όσο πρέπει και …
Ε να μην φτιάξω μελομακάρονα ? Παρα το τρέξιμο που είχα ζήλεψα και έκανα μια πολύ απλή και σύντομη συνταγή …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Είμαι φαν των νηστήσιμων γλυκών, γιατί είναι και πιο οικονομικά, με λιγότερες θερμίδες και πιο υγιεινά. Σαν φοιτήτρια, μόνο τέτοια …