Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Είναι πραγματικά το απόλυτο crunchy φαλάφελ για κάποιον που τρώει το ψωμένιο τελείωμα της πίτσας, τις γωνίες από την πίτα, …
Μετά το κλασικό χούμους λοιπόν, ακολουθεί η συνταγή Νο 2 της τριλογίας των αραβικών, με τα καταπληκτικά φαλάφελ ή για …
Το Χούμους είναι ορεκτικό με την μορφή κρεμώδες σαλάτας, που χρησιμοποιείται κυρίως στην Μέση Ανατολή. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο με …
Τα “γνωστά” φαλάφελ (ρεβιθοκεφτέδες σε μια αλλιώτικη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -250 γραμ ρεβίθια αποφλοιωμένα , μουλιασμένα και βρασμένα -2 μπάλες μοτσαρέλα -2 παντζάρια στο μέγεθος της …
Τα φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες είναι μία πολύ νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή από την ανατολή με βάση τα ρεβίθια. Είναι …