Μπακαλιάρος με σάλτσα σκορδαλιάς
Υλικά συνταγής 700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι …
Υλικά συνταγής 700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι …
Όλα τα Επτάνησα έχουν τουλάχιστον μια τοπική συνταγή με μπακαλιάρο. Η αγάπη τους γι΄ αυτό το μοναδικό ψάρι δεν κρύβεται! …
Μήπως ότι αναζητάς συνταγή για να φτιάξεις διαφορετικά τον παστό μπακαλιάρο αυτή την 25η Μαρτίου? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! …
Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει …
Φανταστικες,μυρωδατες και γευστικοτατες μπακαλιαροκροκετες με πλουσια αρωματικα υλικα συνοδευομενες απο βελουδινη και πεντανοστιμη σκορδαλια. Δοκιμαστε τες!!!
Σήμερα η Fabi “ανακατεύει” στην κουζίνα της (blog : Fabipasticcio) και μας δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμα ψαρομπιφτέκια. Στα μπιφτέκια …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Υλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού …
Νοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, …
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός …